Hyr en arbetsplats

Hyr kontorsarbetsplats
på Strandgatan.

På Strandgatan 30 i Ulricehamn kan du hyra en kontorsarbetsplats som passar dina behov. Du får tillgång till snabbt internet, det finns färgskrivare (laser) och scanner, stort konferensrum, pentry med kyl, frys, mikro och diskmaskin.  Kaffe och te ingår och du får en fantastisk utsikt över Åsunden!

Men det bästa av allt: du hamnar mitt i en intressant och kreativ miljö där folk från olika företag möts i sitt dagliga arbete.

På Strandgatan 30 erbjuds:

 • Eget rum, möblerat eller omöblerat, i olika storlekar
  Större rum för 2 890 kr/månad
  Mellan rum för 2 490 kr/månad
  Mindre rum för 2 290 kr/månad
 • Ett eget skrivbord i kontorslandskapet, du kan också få med en låsbar hurts
  eller ett låsbart skåp, allt för 890 kr/månad.
 • Du kan också hyra ett skrivbord dag för dag. När du inte är där kan någon annan använda platsen. Du kan också få låsbar hurts eller ett låsbart skåp, allt för 95 kr/dag. När du hyr per dag ingår inte konferensrummet i hyran, men du kan köpa till det för 100 kr/timma.
 • Du binder dig bara för den tid du behöver. Du kan välja mellan avtalstid på 1, 3, 6 eller 12 månader och bestämmer själv om avtalet ska kunna förlängas.

Vad mer?
Har du en egen server som du vill ta med så kan vi ordna plats för den. Du kan också få ett eget subnät i datanätet så att andra inte kan se dina datorer. Detta är tjänster som prissätts separat.

Se mer på: http://strandgatan-30.se/